post

Hrvatska je svladala Senegal pogotkom Kramarića

Igra s kojom ne možemo puno toga u Rusiji

Kad bi gledali rezultat te statistiku, Hrvatska reprezentacija je odigrala odlično. Samo što to nije baš tako izgledalo u igri. Rezultat u Gradskom vrtu je bio pozitivan ali to nije ni približno onoj igri koju ‘vatreni’ mogu pokazati. Senegal je poveo u 48. minuti pogotkom Ismaila Sarra. Hrvatska igra je bila blijeda do tog pogotka te se tek poboljšala nakon primljenog pogotka. Perišić je zabio u 63. minuti iz slobodnog udarca koji se odbio od živog zida. Glavni akter za preokret bio je Andrej Kramarić. Nakon solo akcije, uputio je snažan udarac u desnu stranu gola te je Senegalski vratar nije mogao zaustaviti.

Kramarić je uz Modrića bio naš najbolji igrač

Sigurno da će biti puno drugačije ova prijateljska utakmica i utakmica s Nigerijom, a ja se nadam da ćemo igrati još bolje nego što smo danas igrali, ali moram iskreno reći i da ne bude bolje ali da bude pobjeda, mislim da će ipak na kraju cijela Hrvatska slaviti – rekao je Kramarić te je dodao: Pa, ne znam što reći… Dosta nastupa, ne toliko minuta. Još sam, neću reći ‘nov’, ali dajem sve od sebe, ne samo za reprezentaciju nego i za klub, to je jednostavno takva situacija. Ja sam zadovoljan sa svim svojim nastupima i golovima. Nadam se da će ih bit još i više.

Vedran Ćorluka, iako nije još u formi, odigrao je cijelu utakmicu protiv Senegala. Rekao je kako je prvo poluvrijeme bilo sparno te da nismo bili najbolji. Dodao je kako je bilo pre velike oscilacije u igri, bilo je dobrih i loših stvari. Uz smješak na licu je rekao kako moramo ispraviti negativne momente, zadržati dobru atmosferu i biti pravi u Rusiji.

Hrvatska - Senegal

Vrijeme je ubilo utakmicu – Trener Dalić

– Rekao sam da priželjkujem pobjedu i da tako odemo u Rusiju. Imali smo dva različita poluvremena. Prvo poluvrijeme nije bilo dobro i mislim da je vrijeme ubilo utakmicu. Moja je greška što smo prihvatili utakmicu u 18 sati. To je bilo katastrofa, bilo je prevruće, preteško. U drugom poluvremenu su se uvjeti popravili i bilo je malo svježije. Ostvarili smo ono što smo htjeli i veliko hvala navijačima na ovakvoj podršci – rekao je Zlatko Dalić za HRT i osvrnuo se na taktiku Senegala.

Detaljno mišljenje te trenerske odluke popratite na linku.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *